Học Tiếng Hoa Khi Ngủ / Top 5 # Xem Nhiều Nhất & Mới Nhất 5/2023 # Top View | Theolympiashools.edu.vn

Học Tiếng Hàn Quốc Khi Ngủ

Học tiếng Hàn quốc khi ngủ

Có thể nói khi học ngoại ngữ trong 4 kỹ năng nghe, nói, đọc, viết thì kỹ năng nghe là khó nhất. Không phủ nhận một điều nhiều người có tai nghe ngoại ngữ rất tốt và bắt chước giọng điệu của người bản xứ cũng rất giỏi tuy nhiên số đó là không nhiều. Phần lớn chúng ta cần phải trải qua một quá trình luyện nghe rất vất vả mới có thể nghe thành thạo và nói tốt một ngoại ngữ không phải tiếng mẹ đẻ.

Muốn giao tiếp tiếng Hàn tốt bạn bắt buộc phải biết nhiều từ vựng và nghe – nói tốt những từ vựng đó. Việc nghe và hiểu đối phương đang nói gì sẽ là việc quyết định xem cuộc giao tiếp có thành công hay không. Chính vì vậy bạn hãy chú trọng đến việc luyện nghe từ vựng ngay từ giai đoạn đầu học ngôn ngữ này.

Luyện nghe từ vựng tiếng Hàn khi ngủ như thế nào?

– Nếu bạn là một người bận rộn phải đi học, đi làm và không có nhiều thời gian học tiếng Hàn cũng như luyện nghe từ vựng tại nhà thì đây là một phương pháp học rất tiện lợi và hiệu quả. Mỗi ngày trước khi đi ngủ, chúng ta thường gác lại hết mọi công việc cá nhân để thư giãn bằng cách nghe nhạc, xem phim tuy nhiên nếu bạn muốn kết hợp cả việc luyện nghe tiếng Hàn thì sẽ thật tuyệt vời. Vậy nên luyện nghe từ vựng tiếng Hàn khi ngủ như thế nào?

Với những bài nghe trên Youtube bạn hãy chuyển chúng từ dạng video sang dạng mp3 và lưu trong điện thoại giống như một bài hát là có thể luyện nghe được.

Bước 2: Mỗi ngày trước khi ngủ hãy bật file nghe đó lên và nghe đi nghe lại 5 – 10 lần hoặc nhiều hơn. Khi nghe quen nhiều lần rồi bạn có thể thực hành bằng cách nhẩm đọc theo những từ đó để kiểm tra khả năng phát âm của mình.

Bước 3: Hãy tận dụng bất cứ thời gian rảnh nào của mình để nghe lại, ghi chép lại, đọc lại những từ vựng đã nghe được. Cách này sẽ giúp bạn nhanh thuộc được từ mới một cách toàn diện và dễ dàng áp dụng chúng vào thực tế.

Phương pháp học này khá đơn giản và không quá khó đúng không nào? Tuy nhiên mình xin lưu ý với các bạn một số điều sau đây để áp dụng phương pháp này hiệu quả hơn:

– Nếu bạn muốn luyện nghe từ vựng tiếng Hàn trong khi ngủ thì hãy gác hết mọi công việc của mình lại, bạn cần có một tâm trạng tốt, hãy coi đây là một hoạt động thư giãn của bản thân. Nếu thấy quá mệt mỏi thì bạn có thể ngủ để giữ gìn sức khỏe và luyện nghe vào hôm sau.

– Nên nghe lúc yên tĩnh, tránh những thời điểm có nhiều tiếng ồn, không nên nói chuyện với người khác, như vậy bạn sẽ dễ bị phân tâm.

– Hãy tìm những nguồn file nghe chính xác có giọng đọc của người bản ngữ.

– Khi nghe cố gắng nghe kỹ cách phát âm của người Hàn Quốc từ việc ngắt hơi, lên giọng, xuống giọng, nhấn trọng âm để bắt chước học theo.

– Không nên nghe quá nhiều bài nghe trong cùng một lúc, như vậy sẽ dễ gây ra áp lực, khiến bạn mệt mỏi vì cuối ngày vẫn có cảm giác “phải” học. Nghe ít nhưng hiểu nhiều, thực hành được nhiều là tốt nhất.

Có Nên Học Tiếng Anh Khi Ngủ? Cách Học Nghe Tiếng Anh Khi Ngủ Thế Nào?

Học Tiếng Anh khi ngủ – nghe qua có vẻ không khả thi. Nhưng thực tế đã chứng minh điều ngược lại. Nếu bạn áp dụng đúng phương pháp cộng với một tinh thần chủ động học tập. Kết quả mang lại có thể khiến bạn phải bất ngờ! Hãy thôi lướt Facebook trước khi ngủ một cách thụ động đi, thay vào đó bạn hoàn toàn có thể lựa chọn một kiểu thụ động khác – học thụ động – để ngay cả khi nghỉ ngơi, bạn cũng có thể làm giàu thêm vốn Tiếng Anh của mình!

Có nên học Tiếng Anh khi ngủ không?

Thời gian là tài sản cá nhân của bạn. Sắp xếp nó như thế nào, quyết định là của bạn. Nhưng guồng quay của cuộc sống thời hiện đại tạo ra vô số “kẻ cắp thời gian”. Nếu không biết cách tranh thủ khoảng trống thời gian để lấp vào đó những mảnh ghép tri thức, bạn sẽ rất dễ bị thụt lùi. Đặc biệt, việc học Tiếng Anh đòi hỏi mức đầu tư về thời gian rất lớn. Nếu bạn không tận dụng kể cả lúc ngủ, sẽ là một chặng đường dài để có thể làm chủ ngôn ngữ này! Đi ngủ rồi vẫn còn học không có nghĩa là bạn đang hà khắc với bản thân. Mà là một hướng đi để tận dụng quỹ thời gian theo cách triệt để nhất.

Giải mã khả năng tiếp thu kiến thức của não bộ khi đang ngủ

Con người dành tới 1/3 thời gian cuộc đời chỉ để ngủ. Nếu như có thể tận dụng khoảng thời gian này để đồng thời làm gì đó hữu ích thì quả là thú vị. Ý tưởng Hypnopedia – được hiểu là khả năng học trong khi não vẫn ngủ – đã ra đời.

Thậm chí, chưa bàn tới những nghiên cứu khoa học ở tầm vĩ mô. Không ít người đã vô tình phát hiện ra tính hiệu quả của việc học khi đi ngủ. Nhiều học viên Tiếng Anh lỡ ngủ quên khi đang luyện nghe. Và đến hôm sau, kinh ngạc phát hiện ra mình đã ghi nhớ được không ít kiến thức.

Là biện pháp cứu cánh cho một số đối tượng đặc biệt

Tranh thủ học kể cả khi đi ngủ có thể là cực hình đối với những “tỷ phú thời gian” ưa nhàn nhã. Nhưng sẽ là biện pháp cứu cánh cho những người bận rộn. Với họ, sau khi đã dành toàn bộ thì giờ trong ngày giải quyết công việc khác, có thể tranh thủ học Tiếng Anh khi ngủ, cảm giác như thành tựu một ngày lại được nối dài thêm bội phần.

Biến Tiếng Anh thành người bạn quen thuộc

Để “thuần phục” được một ngôn ngữ mới, bạn phải làm quen với nó. Có thể lúc học ở lớp hay trung tâm, bạn xem Tiếng Anh như ở phía đối địch. Vì lúc này bạn học với tâm thế “hoàn thành nghĩa vụ”. Nhưng nếu chủ động học khi rảnh, khi đi ngủ. Tiếng Anh đã ở vị trí là một người bạn của bạn. Việc tiếp thu sẽ hiệu quả hơn. Đó là về khía cạnh tâm lý.

Vậy xét về mặt chuyên môn thì sao? Tranh thủ thời gian học sẽ giúp bạn “quen tai”. Dần dần ghi nhớ vào não bộ cách phát âm, ngữ điệu, bối cảnh sử dụng của câu/từ,… Hiệu quả sẽ càng tăng lên đáng kể nếu bạn học Tiếng Anh khi ngủ, khi mà não bộ ở trong tâm thế nghỉ ngơi, hoàn tất sắp xếp lại thông tin để đón nhận cái mới.

Luyện nghe (Listening) sẽ là kỹ năng được khuyến khích thực hành nhiều nhất nếu áp dụng học Tiếng Anh khi ngủ. Hiệu quả của nó phụ thuộc phần lớn vào lộ trình và tài liệu mà bạn sử dụng.

Nếu như bạn đang theo học một khóa học cụ thể (Anh văn giao tiếp, TOEIC, IELTS,..), hãy lựa chọn audio bài học và nghe khi ngủ. Việc này sẽ giúp bạn tiếp cận nhiều hơn với ngôn ngữ, bắt kịp với độ khó của bài học và rèn kỹ năng nghe điêu luyện.

Những công cụ học nghe tiếng Anh hiệu quả

Eko Languages: https://youtu.be/lIezXp-Jl2I

Learn English With Calle: https://youtu.be/zVXoZMsK-QY

Learn English with chúng tôi https://youtu.be/juKd26qkNAw

Sleep Learning: https://youtu.be/41BnYcRzPAY

TED× Talks: https://youtu.be/xNmf-G81Irs

Một số lưu ý khi học nghe Tiếng Anh khi ngủ

Hãy đảm bảo rằng bạn đang nghe và hiểu! Sa đà vào việc nghe một cách quá thụ động chỉ giúp bạn quen tai với Tiếng Anh. Không đảm bảo được tiến bộ. Nên tranh thủ đọc transcript của audio trước khi hoàn toàn chìm vào giấc ngủ. Và đảm bảo bạn đang học theo hình thức thụ động nhưng trong một tâm thế chủ động. Nếu không, kết quả sẽ không mấy khả quan. Chán nản là điều không tránh khỏi.

Để nâng cao khả năng sử dụng tiếng Anh, hãy thêm vào câu chuyện hay bài viết của bạn những idioms thật tinh tế. Tham khảo ngay ” 50 idioms thông dụng giúp tăng band điểm Ielts Speaking “

Học Tiếng Anh là cả quá trình dày công khổ luyện

Việc học tập, suy cho cùng là một phạm trù đầy nghệ thuật. Bởi lẽ, để học tập hiệu quả đòi hỏi sự kết hợp chặt chẽ giữa các yếu tố chủ quan – sự quyết tâm, tính chủ động và khả năng sắp xếp của người học, với nhiều yếu tố khách quan – nguồn tri thức, các phương pháp và công cụ học tập, người chỉ dạy,… Đặc biệt đối với việc học một ngôn ngữ mới, tiêu biểu là Tiếng Anh, đòi hỏi nghệ thuật học tập rất cao.

Làm Thế Nào Để Học Tiếng Đức Khi Ngủ

Đối với hầu hết các phần, điều này sẽ giúp củng cố những gì bạn đã học được trong khi tỉnh táo. Các nghiên cứu đã chỉ ra rằng nghe những từ đã học trước đây của một ngôn ngữ khác trong lúc ngủ có thể giúp củng cố chúng trong ký ức.

Chúng tôi khuyên bạn nên xem xét tài liệu được cung cấp trong các tài nguyên học tập về giấc ngủ khi bạn tỉnh táo và theo dõi sự cải tiến của mình. Lưu ý nơi bạn vẫn gặp khó khăn và cố gắng đẩy nội dung phiền hà trong quá trình học tập về giấc ngủ của bạn, sau đó kiểm tra mọi tiến bộ được thực hiện vào ngày hôm sau. Với sự cảnh giác đầy đủ, có thể tất cả các buổi học tiếng Đức về giấc ngủ của bạn đều có thể tăng lên khá nhiều. Nhưng với sự cảnh giác này, bạn cũng cần một số tài nguyên nghiên cứu tốt.

Ứng dụng âm thanh để học tiếng Đức lúc ngủ

Bài biết sẽ cung cấp cho bạn các ứng dụng hữu ích giúp bạn có thể nghe dễ dàng trước khi ngủ và đã chìm vào giấc ngủ. Việc này giúp bạn tạo một phản xạ nghe tiếng Đức thường xuyên và tốt cho việc giao tiếp sau này.

1. Học tiếng Đức với ứng dụng SleepyGerman

Có trên: iTunes

Một ứng dụng đơn giản được thiết kế để học tiếng Đức nhanh vào ban đêm, SleepyGerman là lý tưởng cho những người ngủ thiếp đi nhưng vẫn muốn bắt đầu một bài kiểm tra ngôn ngữ ngắn nhưng đáng kể. Ứng dụng này được thiết kế để sử dụng ba phút mỗi đêm trước khi bạn gật đầu, tận dụng sự tăng cường trí nhớ mà ngủ ngon giấc ban đêm có thể cung cấp.

Định dạng nghiên cứu chính bao gồm các bài kiểm tra thính giác “A hoặc B” – về các câu đố mini về cơ bản nơi một từ được đưa ra và bạn có hai lựa chọn có thể trả lời. Với đủ đêm sử dụng ứng dụng này, bạn chắc chắn sẽ thấy một sự gia tăng từ vựng tiếng Đức của bạn. Bạn có thể tải xuống ứng dụng với $ 1,99 trên iTunes.

2. Học tiếng Đức cùng 50 Languages

Có trên: iTunes, Google Play

App này giúp bạn cải thiện việc học từ vựng tiếng Đức nhanh chóng

Có một lựa chọn để tải âm thanh song ngữ trong trường hợp bạn chỉ muốn nghe từ vựng. Điều này sẽ là lý tưởng khi bạn chỉ muốn đắm chìm vào não với những âm thanh đáng yêu của những từ tiếng Đức cụ thể trước khi bạn chìm vào những giấc mơ hạnh phúc.

Như các nghiên cứu khoa học đã gợi ý, chỉ cần thực hiện điều này có vẻ có kết quả tích cực, nhưng hãy đảm bảo rằng âm thanh bạn đang nghe có ít nhất một số từ bạn quen thuộc .

3. Học tiếng Đức với app FluentU

Có trên: iTunes.

FluentU là một ứng dụng học ngôn ngữ duy nhất mà bạn có thể sử dụng từ sáng đến tối.

FluentU là một ứng dụng học ngôn ngữ duy nhất mà bạn có thể sử dụng từ sáng đến tối. Bạn sẽ có quyền truy cập các video tiếng Đức trong thế giới thực, như đoạn phim giới thiệu, các cuộc nói chuyện gây xúc động, các clip trên YouTube và hơn thế nữa, điều này đã chuyển thành trải nghiệm học ngôn ngữ.

Mỗi video có kèm phụ đề tương tác mà bạn có thể sử dụng để tìm hiểu ý nghĩa và cách phát âm của bất kỳ từ mới nào. Sau khi xem một video, FluentU cung cấp thẻ flash và các bài tập để kiểm tra từ vựng của bạn. Tất cả điều này trong khi bạn đang tiếp xúc thiết yếu với tiếng Đức đích thực, cách người bản xứ thực sự sử dụng nó.

Để có được hầu hết chế độ nghiên cứu về giấc ngủ của bạn, hãy thử xem video FluentU ngay trước khi đi ngủ. Bằng cách đó, từ vựng mới có thể đi sâu trong trí nhớ của bạn khi bạn ngủ. Khi bạn thức dậy vào buổi sáng, bạn có thể sử dụng các công cụ theo dõi tiến trình được xây dựng trong FluentU để tìm ra chính xác bạn đã lưu giữ được bao nhiêu từ vựng mới. Đối với việc học tập khi đi ngủ quá nhiều, bạn có thể tải các tệp âm thanh từ FluentU để lắng nghe khi bạn trôi dạt, không cần kết nối Internet.

4. Học tiếng Đức với vorleser.net

Có trên: iTunes, Google Play

Cải thiện việc học tiếng Đức giao tiếp là điều đáng làm khi bạn theo học

Ứng dụng này cung cấp một bộ sưu tập lớn gồm gần 700 tệp âm thanh khác nhau, từ tài liệu Đức đến phim truyền thanh. Với sự đa dạng về vật liệu như vậy, bạn sẽ được tiếp xúc với hàng loạt các từ vựng và phong cách nói tiếng Đức. Chúng tôi khuyên người học nâng cao hơn nên sử dụng ứng dụng này, mặc dù những người mới bắt đầu tự tin cũng có thể dùng thử.

Học Tiếng Anh Khi Ngủ Với 430+ Lời Khẳng Định Tích Cực

Bạn đã sẵn sàng áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả và thú vị này chưa?

Đầu tiên hãy ôn lại ba bước luyện nghe tiếng Anh hiệu quả, tuân theo bản năng ngôn ngữ tự nhiên, mà Fususu đưa ra trong sách 21 cách học tiếng Anh du kích. Chúng không chỉ áp dụng cho cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả, mà còn có thể áp dụng cho mọi kỹ năng khi mọi ngoại ngữ.

1 – Đọc hiểu nội dung, tưởng tượng hình ảnh trong đầu. 2 – Nghe ngoại ngữ, tạo liên kết ngôn từ với các hình ảnh đó. 3 – 100 lần 1 hơn 1 lần trăm, nghe đi nghe lại tới khi thành phản xạ.

Như vậy để áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ này hiệu quả, việc hiểu nội dung của clip bạn sẽ nghe chính là chìa khóa. Song có bạn đã gửi tin nhắn tới Fanpage Fususu hỏi làm sao hiểu được nội dung nếu clip 100% là tiếng Anh, và vượt quá trình độ của bạn ấy, mà áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả này?

Chính vì thế mà tôi quyết định viết Series Blog này trên Fususu, mà qua đó bạn sẽ nhận được các clip chọn lọc, giúp hỗ trợ áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả. Chúng đều là các clip chất lượng, ngôn từ tích cực, giọng đọc bản xứ, đảm bảo ngủ ngon, đặc biệt là kèm với phụ đề tiếng Anh do tôi biên soạn.

Cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả kết hợp luật hấp dẫn, tại sao không?

Nếu bạn Google cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả, bạn sẽ tìm thấy hầu hết là những Clip tổng hợp các mẫu câu thông dụng (và rất ngẫu hứng), nên nói thật là khá khó ngủ. Song các clip do Fususu chọn thì sẽ khác, có mục đích và nội dung rõ ràng, kết hợp nhạc sóng não, ngôn từ tích cực giúp kích hoạt luật hấp dẫn.

Nếu bạn chưa biết về luật hấp dẫn, thì có thể đọc Blog bí quyết áp dụng luật hấp dẫn hiệu quả này, song có thể hiểu đơn giản là bạn càng tập trung vào thứ gì, thì kết quả tương ứng với thứ đó sẽ tới. Và trong quá trình đó, tiềm thức đóng vai trò quan trọng, giống như một mảnh đất để bạn gieo hạt giống vậy.

Để áp dụng cách học tiếng Anh khi ngủ hiệu quả cụ thể hơn, chúng ta sẽ đến với một Clip rất hay mà ngay hôm qua tôi mới thưởng thức. Sáng nay khi tỉnh dậy, cảm hứng tràn đầy, nên dù chủ nhật, vẫn phải lập tức làm ngay Blog và món quà này tặng bạn. Clip là tiếng Anh 100%, song tôi có viết lại các câu tiếng Anh xuất hiện trong đó bên dưới.

Lưu ý: Nếu đếm, bạn sẽ thấy Clip có khoảng 860+ lời khẳng định tích cực bằng tiếng Anh, song chúng được lặp lại hai lần. Nên thực ra chỉ là 430+ câu bên dưới mà thôi.

1 – I am enough. 2 – I am worth living this life. 3 – I control my thoughts, and the direction that I choose. 4 – I am the creator of my world. 5 – I love my body profoundly, deeply, and joyously. 6 – My body has its own wisdom and I fully trust it. 7 – My looks are just a projection of what I think about myself. 8 – I become more beautiful and more shiny, each and every day. 9 – I love the person I see in the mirror. 10 – I choose to see the divine perfection in every cell of my body 11 – As I love me more, I allow others to love me. 12 – I am loved and I am compassionate 13 – Deficiencies transform through love and acceptance. 14 – Right here right now, I choose to honor my beauty, my strength, and my unique way of being. 15 – I love the way I feel when I take care of me. 16 – Today, my own well-being is my main priority. 17 – I completely trust my inner voice. 18 – The more I get to know myself, the clearer it becomes what my life’s purpose is. 19 – Today I follow my heart and I discover my destiny. 20 – I have my special place in this world 21 – My life’s goal is to share with others the best parts of me. 22 – Today I offer the world the gift of love, passion, joy and my talent. 23 – Right here right now, I start moving towards my life’s purpose. 24 – I am worthy of love and respect. 25 – I deserve good people around me. 26 – What my life purpose is, is only decided by me. 27 – All is good, right here, right now. 28 – Peace and tranquility, start with a conscious choice. 29 – Today I embrace simplicity, peace, and relaxation. 30 – A peaceful heart makes a peaceful life. 31 – I trust that the universe sends me the best there is in every circumstance. 32 – By becoming peace, I create peace in every experience 33 – I fill my whole being with the light of love, peace, and happiness. 34 – Peace starts when I give up controlling every detail. 35 – I am calm. 36 – I breathe in balance, and I breathe out in balance. 37 – Where peace lives there is no room for fear. 38 – Today, my mission is to be a better person for myself and for others. 39 – I am loved. 40 – I am ready for a real and filled with love relationship. 41 – All my connections are significant and they fill me up. 42 – As I share love with others, the universe gives back love. 43 – I appreciate every person I meet as worthy of my love. 44 – I trust of the universe that it knows what person I need in my life. 45 – Today, I free myself from fear and I open my heart to welcome real love. 46 – I am grateful for the people I have in my life right now. 47 – I am the perfect partner for my perfect partner. 48 – I am worthy of a real relationship, filled with love and respect. 49 – I deserve to be loved and I allow myself to be loved. 50 – I am strong and healthy. 51 – My energy and vitality increase each and every single day. 52 – I am open to the free and natural flow of well-being. 53 – My inner voice guides towards the right ways of healing. 54 – Abundant health and well-being are my birth rights. 55 – Thank you for the vigor, health, and vitality. 56 – I feel better and more powerful right now. 57 – I love taking care of myself. 58 – Today, the food I give my body is my highest priority. 59 – I am grateful for the opportunity of balancing my mind, my body, and my soul. 60 – I am awakened to receive the highest wisdom. 61 – My inner voice guides in every moment of my life. 62 – My thinking is clear, organized, and focused. 63 – I am always aware of the right actions meant to help me reach my goals. 64 – When I know where I want to go, going there is a certainty. 65 – Today I am fully in sync with my inner wisdom. 66 – Harmony’s always a sign of inner balance. 67 – Thank you for showing me the way to my dream. 68 – I trust my intuition and my feelings. 69 – I am detached, and always open to the divine guidance. 70 – I am filled with light love and peace. 71 – I always treat myself with compassion and respect. 72 – I am not perfect. 73 – I am just myself. 74 – I love myself. 75 – Today I allow myself to shine. 76 – I honor the best parts of me and I share them with others. 77 – I am proud of myself 78 – I did good until now. 79 – I will be better. 80 – Today I allow myself to be stronger than my fears. 81 – I love myself, no matter what happens. 82 – I am grateful for the traits, qualities, and talents that make me unique. 83 – Thank you. 84 – I am the creator of my own experiences. 85 – I am loved and supported by the universe. 86 – I am a powerful spiritual being. 87 – I am able to attract everything I need. 88 – I am a spiritual being that has a physical experience. 89 – I am at peace with the world surrounding me, and the world is at peace with me. 90 – I choose to be happy and I deserve to be happy. 91 – Today I create harmony, peace, and a joy for myself. 92 – I am happy and calm right in this moment. 93 – I have everything I need in order to be happy. 94 – I give up old beliefs, and I install new healthier ones. 95 – I am a positive and important person on this earth. 96 – I am confident. 97 – I happily build a happy relationship. 98 – I strongly believe that I’m attracting my soulmate. 99 – Others are attracted to me because of my positive energy. 100 – I give up all negative thoughts and feelings about me. 101 – I am proud of what I’ve become. 102 – I unconditionally love and accept myself. 103 – I am unique and special. 104 – I am worthy of others respect. 105 – I welcome all the good things life offers me. 106 – Life loves me and I love life. 107 – My life is wonderful. 108 – Everything is well now and always. 109 – To live fully and free, is my birth right. 110 – I give life what I wanted to give me. 111 – I am happy to be alive. 112 – Life supports me 113 – Life created me to become full. 114 – I trust life and life supports me in every situation. 115 – My future is bright. 116 – I now live in love, light, and unlimited happiness. 117 – Any situation will turn out well 118 – I am safe. 119 – All is good in my world, all works out. 120 – I free myself from any destructive fear in doubt. 121 – I accept myself and I create peace in my mind, and in my heart. 122 – I am willing to forgive. 123 – Forgiveness is my precious gift. 124 – I forgive myself and others, and I free myself. 125 – I am at peace. 126 – Divine peace and harmony surround me and live within me. 127 – I am tolerant and compassionate with myself and with other beings. 128 – I am beautiful and everybody loves me. 129 – I am in the process of positive change. 130 – Only good things come to me. 131 – I am health, happiness, prosperity and inner peace. 132 – I carefully listen to my body’s messages. 133 – My body always works for a better health. 134 – I am whole and healthy 135 – I am content. 136 – My intuition is always by my side, I trust it completely. 137 – I am ready to change for the better. 138 – I am prepared to leave aside any bad habits, 139 – I am ready to install new mindsets, new routines. 140 – I deserve new constructive thoughts. 141 – I am inner peace. 142 – My body reflects it through a perfect health state. 143 – I am grateful for what I have right now. 144 – I welcome new experiences with arms wide open. 145 – I have faith that life is wonderful. 146 – I am loved because I exist. 147 – Others reflect of the love I have for myself. 148 – I deserve to experience love. 149 – I have lovely people by my side, and I easily express my love to others. 150 – I have what it takes in my mind, and in my soul to enjoy a loving, and prosperous life. 151 – I have the perfect home. 152 – I feel comfortable in my space. 153 – I am blessed with a beautiful home. 154 – I spread love all around my space and it gives me back warmth and comfort. 155 – I am at peace. 156 – I appreciate everything I do. 157 – I am enough just the way I am. 158 – I speak my mind whenever I feel like it. 159 – I ask for what I want. 160 – I claim my power. 161 – I am strong. 162 – I can face any challenge. 163 – I live in the present moment. 164 – The past is gone, and it has no power over me. 165 – Starting now, I am free. 166 – I create my thoughts. 167 – I choose only positive ones. 168 – I am safe and I am free. 169 – I free myself from any guilt. 170 – I do my best with what I know, understand and I’m conscious of. 171 – I am unlimited in creating the life that I want. 172 – I give love and joy, and they come back to me. 173 – I am perfect and life is a joy. 174 – I create with love a wonderful life 175 – My heart’s door is always open and I am safe. 176 – I let in only good, positive thoughts. 177 – I am a strong love channel that heals. 178 – I am determined to experience all life’s joys. 179 – I am beyond excited to live in my body. 180 – I am meant to look the way I look 181 – The way I look so I honor this with unconditional love. 182 – Each organ, each cell, each muscle and bone reacts to the love I send by giving me radiant health. 183 – Nothing and nobody can disturb my inner peace. 184 – I create the chaos, and I make it go away. 185 – I am in charge. 186 – I am flexible and free. 187 – I accept that life is filled with changing experiences. 188 – I am open for change. 189 – I am not my parents limitation 190 – Fear and restrictions are false thoughts, hanging from my mind. 191 – I wash them away with positive intentions. 192 – I observe my negative thoughts and I easily clear them out. 193 – I am created to experience love and kindness. 194 – My thoughts are my best friends. 195 – I now free myself from any destructive ideas. 196 – I believe in my dreams. 197 – My mind is a powerful tool and I use it in my own best interest. 198 – I give a hundred percent in everything I do. 199 – I am patient. 200 – I take it step by step. 201 – I am aware of that all starts with me. 202 – I love and appreciate myself. 203 – I am in charge of my own happiness. 204 – I take tough times as a sign to move in a different direction. 205 – My happiness lies within me. 206 – Nothing from the outside can give it to me. 207 – I am responsible for my own feelings. 208 – My life is my creation. 209 – I stop complaining, right here right now. 210 – What is best has yet to come. 211 – I believe in the beautiful tomorrow. 212 – My future is filled with great opportunities. 213 – I am grateful for every breath I take. 214 – I am surrounded by loving people who encouraged me to be healthy. 215 – Each day of my life is filled with contentment, hope, and gratitude. 216 – My body is connected to the universe wisdom. 217 – Health is my birth right. 218 – Perfect health is my divine right. 219 – Right now I claim this right. 220 – Every day, my body’s filled with more and more energy is healthier and filled with more vitality. 221 – My body speaks to me and tells me what it needs. 222 – My body does everything possible to create the perfect health estate. 223 – I take care of it with love and respect. 224 – I am deeply grateful for the healing going on within every cell of my body. 225 – I free myself from every ill thought regarding people, incidents, events or anything else. 226 – I am ready to heal my body. 227 – The healing energy flows within me now, and always. 228 – I deserve to live a healthy and fulfilled life, 229 – I attracted it every single moment. 230 – I eat well and I appropriately hydrate my body. 231 – I have enough physical activity. 232 – I am able to make the best choices for myself. 233 – Joy, and vitality are my natural states. 234 – My immune system protects my body in a wise and strong way. 235 – My body radiates pure vitality. 236 – Each system within my body functions perfectly. 237 – I am grateful for all the healing processes taking place within my body right now. 238 – I have a healthy and strong heart that beats in the perfect rhythm of life. 239 – My back is strong and supportive. 240 – I fully trust my intuition and wisdom. 241 – Whatever happens has a reason and I can see the good in it. 242 – I free myself from anger. 243 – I trust life’s process. 244 – I may not see the good in this tough moment, but I am aware that it is there. 245 – I gather all my hopes and courage and I claim their power. 246 – I choose to be optimistic about any problem. 247 – I ask for help and guidance whenever I need to. 248 – I feel strong and present in my life. 249 – I am more than enough. 250 – I leave behind any doubts and insecurities. 251 – I start doing right here, right now. 252 – I trust my decisions. 253 – This is the best time to act. 254 – This is the time to work out. 255 – This is the time to start eating well. 256 – I am determined. 257 – I am totally present in my relationship. 258 – I appreciate the quality time I spend with my loved ones. 259 – Kind words and loved gestures are always present in my relationships. 260 – I am deeply grateful for all the love and support that I receive from other people. 261 – I focus on the good things in my relationships. 262 – Whatever happens to me, it is meant to be. 263 – This is a great time to be alive. 264 – I put all my passion and energy in everything I do. 265 – I am comfortable with how I speak and how I behave. 266 – I free myself of the need to judge. 267 – I do my best to understand people more. 268 – I am compassionate. 269 – I am bound to experience the right events for my life. 270 – I am a fast learner. 271 – I am willing to invest time and patience in my growth. 272 – I understand that I have all I need to develop 273 – As I forgive others, I forgive myself. 274 – I detach myself from the need to punish those who did me wrong. 275 – Their behavior is not my responsibility. 276 – I choose what is right and I heal myself while doing this. 277 – Others behaviors do not determine who I am 278 – I, and only I can decide how to react in life. 279 – I choose to be loving and forgiving, always. 280 – I control how I respond to others attitudes. 281 – People care about my feelings and they respect me. 282 – I am unconditional love. 283 – I always react with love and truth, instead of fear and doubt. 284 – I am able to learn how to make good decisions, and how to create effective lifestyles for myself. 285 – I am open to welcome others love and admiration. 286 – I confront my pains and I go past them. 287 – I am at peace with myself, and with others around me. 288 – I am complete just the way I am. 289 – I focus on making my heart feel good, and not my senses. 290 – I enjoy life every way I can. 291 – I believe in my heart’s truth. 292 – I am capable of making myself feel safe and protected. 293 – I enjoy every single moment of my experience. 294 – I am willing to learn and to give unconditional love. 295 – I free myself from the need to change others. 296 – I focus on myself and what I need to improve. 297 – I am a wonderful creation. 298 – I choose to be happy for all my blessings. 299 – I create my own happy circumstances. 300 – I detach myself from negative vibes. 301 – I avoid gossip and the people who do it. 302 – I am useful. 303 – I am wanted. 304 – I am effective. 305 – I enjoy my whole being. 306 – Nothing has power over me unless I allow it to. 307 – I am free. 308 – I am for inner peace and not for material things. 309 – I treasure the present moment. 310 – Any worries about the future are a useless waste of energy. 311 – I am safe to free myself from the past. 312 – I am the perfect peace in my life’s puzzle. 313 – Right here, right now, I start building my own perfect life. 314 – I take care of myself and I am safe. 315 – I am destined for good things. 316 – I am patient. 317 – I respect my own rhythm. 318 – I find peace in the love I give and receive from others. 319 – I am satisfied with my actions. 320 – I can love myself right now, without waiting for others to do it. 321 – I am completely relaxed. 322 – I am safe in this very moment. 323 – I am polite, and kind with others, and myself 324 – The world is what it is. 325 – I choose to be kind and respectful. 326 – I choose to rewrite my story with love and wisdom. 327 – I let go of regrets and I start a new chapter. 328 – I choose what is right and the universe rewards me. 329 – I am free to make my own right choices. 330 – I am in command. 331 – I deserve to be appreciated for the good things that I do. 332 – I inhale life and exhale shame. 333 – I inhale love and exhale guilt. 334 – I believe that everything is possible. 335 – I am here for a purpose. 336 – The universe will keep me safe, to fulfill this purpose. 337 – I help others and others will help me. 338 – It is safe to open up with new people and new experiences. 339 – I free myself from the guilt of being happy. 340 – I deserve my happy moments. 341 – I welcome life in its fullness. 342 – I cherish all moments either good or bad. 343 – I have the wisdom and guidance I need to work things out no matter what. 344 – I live my life the way I feel and life rewards me. 345 – I am able to center my heart on happiness and love. 346 – I focus on my own experiences, and not on others. 347 – People accept me just the way I am. 348 – Life flows through me and I embrace its energy. 349 – I am grateful to be here. 350 – It is safe to share my love with others. 351 – It is safe to share my life with others. 352 – Love is everything, winning is not. 353 – I live by what my heart dictates. 354 – I go past my unhealthy choices to discover my life’s real meaning. 355 – I am willing to try everything that life gives me. 356 – I am a warrior. 357 – I don’t give up. 358 – Starting right now, I make the impossible possible. 359 – I can do whatever I need to do because I am supported. 360 – I can and I will. 361 – I am able to move forward with faith, with an open mind and with joy. 362 – I am motivated to move, in order to create the perfect circumstances for me 363 – I have the capacity to learn and to teach others. 364 – I am able to make a step forward, and speak my truth. 365 – I am capable. 366 – It is ok to wish for something that somebody else can offer. 367 – I can ask for my rights, and still be a good person. 368 – I am able to accept defeat and move forward 369 – Just because I haven’t reached my goals, it doesn’t mean that my actions were not efficient. 370 – Others opinions are never more valid than mine. 371 – Maybe I wish to help my loved ones, but it is not necessary to do this all the time. 372 – If I choose to say no, this doesn’t make me a bad person. 373 – If I say no to somebody who asked me for my help, it doesn’t mean that I had to say yes. 374 – I feel good in my own skin, even though not everybody likes me. 375 – Anything I need to know, it will be revealed to me at the right time. 376 – There is enough good for everybody in this world. 377 – I am worthy of good things. 378 – I create the perfect conditions for my perfect life. 379 – I ignore the obstacles and I focus on fulfilling my own good. 380 – Anything I focus on increases so I focus only on the treats my life offers me. 381 – I am on my way towards my best self. 382 – I am developing. 383 – I dissolve all negative vibrations. 384 – I align with the divine positive frequencies. 385 – I show no interest for complaints and pettiness. 386 – I trust where my inner voice guides me. 387 – I find a way when others tell me there isn’t one. 388 – I listen to other voices, but I let them go past me. 389 – I respect my dignity. 390 – I make time for myself. 391 – I am capable of doing grand things because I trust my intuition. 392 – I use my present time, not my future. 393 – I choose to make things happen right here, and right now. 394 – I trust what I speak. 395 – I cherish my uniqueness and I am safe to share it with those around me. 396 – My asset is myself. 397 – I am free to be myself. 398 – I am responsible only for my own attitude. 399 – I feel blessed for my two feet that help me move. 400 – I am grateful for the changes I’ve been through. 401 – I deserve a better life. 402 – My mind is open to receive all the prosperity this universe has to offer. 403 – I am in a constant state of grace and contentment. 404 – I choose only quality content to fill my mind with. 405 – I spread out into the world only good energies, and positive vibes. 406 – It is okay to ignore certain people. 407 – I can choose to not speak with certain people. 408 – I am a good friend, even though I don’t call my friends that often. 409 – I am a good child, even though I don’t tell my parents how much I love them. 410 – I am a deserving person, even though I am not fully aware of my worthiness. 411 – I am more focused and less distracted. 412 – I am more silent and less noisy. 413 – I am more willing and less ignorant. 414 – I am complex. 415 – I have all that I need to build amazing experiences for others and myself. 416 – I am perfect just the way I am. 417 – I claim my worth and the universe who reveals it to me. 418 – My heart is valuable, and I take good care of it. 419 – I protect myself from any bad vibrations. 420 – I dance on my own music. 421 – It is okay for others to not understand me. 422 – I am okay with myself and it is enough. 423 – I am comfortable speaking with myself in the mirror. 424 – I am wrong. 425 – I am sorry. 426 – Thank you. 427 – I believe in you. 428 – I am proud of you. 429 – I need you. 430 – I trust you. 431 – I respect you. 432 – You can. 433 – I love you.