Xu Hướng 6/2023 # Ai Có Bí Quyết Nào Cho Bé 3 Tuổi Tập Trung Và Nhớ Lâu Không? # Top 7 View | Theolympiashools.edu.vn

Xu Hướng 6/2023 # Ai Có Bí Quyết Nào Cho Bé 3 Tuổi Tập Trung Và Nhớ Lâu Không? # Top 7 View

Bạn đang xem bài viết Ai Có Bí Quyết Nào Cho Bé 3 Tuổi Tập Trung Và Nhớ Lâu Không? được cập nhật mới nhất trên website Theolympiashools.edu.vn. Hy vọng những thông tin mà chúng tôi đã chia sẻ là hữu ích với bạn. Nếu nội dung hay, ý nghĩa bạn hãy chia sẻ với bạn bè của mình và luôn theo dõi, ủng hộ chúng tôi để cập nhật những thông tin mới nhất.

Huongsen Tran: Bé mới có 3 tuổi thui mà, bé học mà chơi, chơi mà học. Đừng dạy theo nguyên tắc như những trẻ lớn sẽ k có hiệu quả mà khổ thân bé

Lê Dương Nhật Hạ: E cũng muốn cho bé chơi chị ạ mà e nghĩ ngta đã thuê mình về mà mình chỉ chơi mà k dạy đc nhìu nhận lương thì cũng kì. E dạy bé đc 1 tuần r mà mới dạy được chữ a ă â b c mà bé nhầm lẫn hoài lun.

Huongsen Tran: Quan trọng là kết quả. Phương pháp là ở mình. Nhưng bé mới có 3 tuổi thôi sao lại bắt bé học toán với chữ vậy. Mẹ nào mà nhẫn tâm vậy

Lê Dương Nhật Hạ: Cô giáo trc dạy bé đọc số chúng tôi tviet rồi chữ tanh bé biết hết r ạ. Bé chỉ chưa biết đọc tiếng việt và viết thôi ạ. Giờ e tính bước đầu chỉ bé đọc mà chưa tìm đc chiêu nào giúp bé học. Ba mẹ bé cũng bảo học và chơi k áp lực cho bé chị ạ nhưng em nghĩ nếu cho chơi hoài thì ngta thuê mình làm gì nữa

Huongsen Tran: K phải là chơi mà học bằng hình thức chơi. Bé 3 tuổi tập trung chú ý đc 5p là nhiều nên phải thay đổi hình thức liên tục thời gian học không quá 15p

Lê Dương Nhật Hạ: E thì mở youtube bài hát học chữ thì bé nghe. Dạy bé hát thì hát đc a ă â r bảo cô chuyển qua chơi đi chị ạ.

Dung Cao: Là do cách của cô dạy chưa đủ để hấp dẫn trẻ thôi phai kết họp giũa chơi và học riêng minh mà dậy thì trẻ con cứ gọi là tít mắt và làm theo thôi

Ta Xuân: 3 tuổi bắt học chữ làm chi

Khổng Thị Huyền Chinh: Chị học khoa nào vậy ạ. ba tuổi hoạt động chủ đạo là vui chơi. Học chỉ là phụ, lồng ghép trong trò chơi thôi. Chứ k có bé nào ngồi yên đọc từng chữ quá 10p đâu ạ

Bùi Văn Dũng: Người kiểm duyệt nhóm Bạn này chắc không phải học mầm non, chắc học tiểu học

Thuy Bui: 3 tuổi mà học ls được toán, tv vs t anh hả bạn. Nó đang tuổi chơi. Vừa chơi vừa học. Cho chơi nhiều vào và lồng ghép chữ cái vào trò chơi ấy

Phạm Thuỳ Linh: trẻ 3 tuổi thì học chỉ lồng ghép trong các trò chơi thôi bạn, chứ bạn dạy theo kiểu tiểu học nó tập trung đc 5p là giỏi r đấy =)))

Cá Cơm: bn thử dạy đọc chữ theo pP Gleen xem. Vừa học vừa chơi. Lồng ghép cả các bài thơ, các câu chuyện ít chữ, chữ to và có tranh ảnh kèm nữa xem sao:)

Mai Nguyen: Em lồng ghép nội dung học qua chơi mới hiệu quả,bé có 3 tuổi thôi mà

Dương Thảo Mít: Đó là cả nghệ thuật em ạ. Mỗi gv với mỗi trẻ lại là 1 cách thu hút riêng. K biết nói thế nào giờ hihi

Đinh Ánh: Em kg biét cách dạy của chị ntn nhưng em nghĩ là do bé thấy chán nản đó ạ hoặc do kiến thức kg phù hợp với bé nên bé mới thế ạ. Em cũng đang dạy bé 3 tuổi ạ

Trang Doan: 3 tuổi mà học toán, tv,… phản khoa học quá. Lại còn chữ cái với tô nét nữa. Chịu thua!

Hoang Thi Thang: e có thể tìm hiểu và áp dụng Phương pháp học phản xạ toàn thân (TPR) và e ít nhất phải hiểu tâm lý trẻ, các giai đoạn phát triển nhận thức của trẻ để trẻ tiếp nhận kiến thức 1 cách tự nhiên nhất…

Tinh Trang: 3t mà nó ngồi im để học là có vấn đề ấy

Huyen Trang Mai: Bé nhà mình 4 tuổi. Mình để bé phát triển tự nhiên, gần như ko dạy số và chứ. Nhưng bé thích nên bé biết hết, rất thích học đánh vần. Mình cũng ko nặng nề nhưng mình đau đầu vụ bé ko chịu cầm bút viết, vẽ, tô màu. Ở lớp cô bảo các bạn cầm bút nên là bé tự động đứng ra góc phạt úp mặt vào tường chứ ko chịu cầm bút. Các mẹ có cách nào giúp mình với ???

Trần Hòa Bình: Tuoi nay la dang giai doan be dc choi o trg mn be cung vua hoc vua choi jo bat hoc toan ,tv chua phai luc co thanh moi bat tre tuoi day tap trung hoc dc

Chia Sẻ Bí Quyết Học Tiếng Anh Nhớ Lâu Mà Ai Cũng Có Thể Làm Được

Từ vựng luôn là xương sống của mọi ngôn ngữ. Muốn giỏi một ngôn ngữ nào, yêu cầu bạn cần biết và hiểu rất nhiều từ vựng để sử dụng sao cho chuẩn và linh hoạt nhất trong mọi ngữ cảnh. Bí quyết học tiếng Anh nhớ lâu sau đây sẽ giúp bạn học nhanh chóng, dễ nhớ và lại không bao giờ quên.

Chia sẻ bí quyết học tiếng Anh nhớ lâu mà ai cũng có thể làm được

Bí quyết học tiếng Anh nhớ lâu ai cũng có thể áp dụng

Học từ vựng tiếng anh bằng hình ảnh

Mẹo học từ vựng tiếng anh bằng hình ảnh cực kì hiệu quả, não bộ con người ghi nhớ hình ảnh dễ dàng hơn là ghi nhớ chữ viết. Do đó bạn nên áp dụng học từ vựng tiếng anh kèm theo hình ảnh để tăng khả năng ghi nhớ nghĩa của từ vựng.

Học từ vựng qua các bộ phim và âm nhạc nhanh chóng và hiệu quả

Việc học từ vựng thông qua các bộ phim hay các bài hát đòi hỏi bạn cần có một sự kiên trì nhất định. Bạn không chỉ cần tập trung nghe tiếng Anh mà còn phải nhìn phụ đề thật nhanh, bắt kịp đà nói cũng như phản xạ tốt trước những từ mới. việc phán đoán là vô cùng quan trọng trong kinh nghiệm học tiếng Anh này.

Tuy nhiên, với cách học này thì sẽ giúp bạn không chỉ luyện tập khả năng nghe phát âm chuẩn mà còn trau dồi khả năng sử dụng từ vựng trong câu. Nếu áp dụng được cách học này, bạn sẽ cải thiện vốn từ vựng tiếng anh nhanh chóng và rất hiệu quả.

Không học quá nhiều từ trong một ngày

Sử dụng các stick nhỏ giúp bạn luôn mang theo bên mình

Các stick nhỏ chính là bí quyết bỏ giỏ cho bất cứ ai đang theo đuổi học tiếng Anh nhớ lâu. Viết các từ mới lên trên các sticker nhỏ này giúp bạn có thể dễ dàng mang theo chúng trong bất cứ hoàn cảnh nào.

Bí quyết học tiếng Anh nhớ lâu không phải ai cũng biết

Học từ vựng tiếng anh, càng nhìn càng tiếp xúc nhiều bạn càng nhớ lâu.

Mẹo học tiếng Anh hiệu quả không thiếu nhưng điều quan trọng là nó phải phù hợp với tính chất công việc cũng như điều kiện thời gian và kinh tế của bản thân. Hãy chọn cho mình một bí quyết học tiếng Anh nhớ lâu hiệu quả và nhanh chóng nhất cùng Elsa Speak – chuyên gia rèn luyện tiếng Anh siêu cấp tốc hàng đầu hiện nay.

Có Nên Dạy Tiếng Anh Cho Bé Từ Lúc 3 Tuổi Không?

Dạy tiếng anh cho bé bằng hình ảnh

Lý do 3 tuổi chính là độ tuổi thích hợp để cho bé tiếp xúc với tiếng Anh

Đây là giai đoạn hình thành ngôn ngữ của trẻ. Trẻ sẽ bắt kịp ngôn ngữ một cách nhanh chóng. Tạo tiền đề cho trẻ tiếp cận tiếng Anh dễ dàng hơn.

Các bé được tiếp xúc với ngôn ngữ thứ hai từ sớm có mật độ chất xám trong não lớn hơn đáng kể. Chất xám có trách nhiệm xử lý thông tin, bao gồm bộ nhớ, ngôn ngữ và nhận thức giác quan.

Tiếp cận từ giai đoạn này không hề gây ảnh hưởng nhiều đến khả năng Tiếng Việt của bé. Đồng thời khi cho bé tiếp xúc với tiếng Anh từ sớm sẽ mang đến cảm giác thoải mái khi tham gia các lớp học và tiếp cận tiếng Anh một cách tự nhiên giống như ngôn ngữ mẹ đẻ.

Cho bé học song ngôn ngữ cho trẻ nhỏ từ sớm sẽ giúp bé thông minh, linh hoạt trong xử lý vấn đề, tăng khả năng tập trung, làm giàu vốn kiến thức cũng như kỹ năng cảm xúc.

Tạo cho bé một phản xạ tự nhiên trong giao tiếp Tiếng Anh. Ở giai đoạn này, bé ít xấu hổ, không sợ sai và luôn sẵn sàng học bắt chước người lớn. Do đó việc tiếp cận với người nói đúng, nói chuẩn lại trở thành mấu chốt của khả năng ngôn ngữ trong tương lai ở trẻ.

Tiếp xúc nhiều với một ngoại ngữ từ nhỏ thì sau này có thể nói như người bản ngữ. Chính vì vậy, khi dạy tiếng Anh cho bé 3 tuổi, các bé có thể nói trôi chảy và tự tin ngay từ đầu.

Tuy nhiên cần phải chú ý là dạy tiếng Anh cho bé 3 tuổi cần phải theo hình thức các trò chơi, bài hát, nhạc… và mục tiêu chủ yếu là vui chơi, mang đến hành trình khám phá, vui chơi và tận hưởng niềm vui một cách háo hức, bất ngờ. Quá trình này mang lại nhiều lợi ích không chỉ về mặt ngôn ngữ, tư duy, kĩ năng mà có thể nhiều lợi ích khác.

Cô giao tiếp tiếng anh với bé

Hy vọng những thông tin trên của CitySmart sẽ là nguồn tham khảo bổ ích giúp phụ huynh quyết định cho các bé học tiếng Anh sớm nhất.

Q.11: Tòa nhà Flemington, Tầng 2, 182 Lê Đại Hành, P.15, Q.11, HCM Q.Gò Vấp: Tòa nhà Saigon Mall, Tầng 1, 2A Phan Văn Trị, P.10, Q.Gò Vấp, HCM

Q.11: (8428) 3962 1218 Q.Gò Vấp: (8428) 3622 2369

info.hcm@CitySmart.edu.vn

Video

Giới thiệu

CitySmart là hệ thống giáo dục với các chương trình đặc biệt và hiệu quả cao dành cho trẻ em. CitySmart thành lập từ năm 2004 với mục tiêu mang đến cho trẻ em Việt Nam nền giáo dục hiện đại, giúp các em phát triển toàn diện các tố chất cần thiết cho tương lai…

Các chương trình đào tạo hiện nay tại CitySmart bao gồm:

FasTracKids – Kỹ năng sống và làm giàu kiến thức.

English – Tiếng Anh tương tác.

Tuyển Tập 50 Truyện Tiếng Anh Cho Bé 3 Tuổi Không Thể Bỏ Qua

1. Lợi ích của việc cho trẻ làm quen tiếng Anh từ sớm

Tiếp xúc và làm quen với tiếng Anh từ nhỏ sẽ mang lại cho bé cảm giác thoải mái hơn khi học tiếng Anh sau này. Đối với bé 3 tuổi sẽ rất khó để bé vừa nghe truyện vừa học. Mỗi tối ba mẹ có thể đọc truyện tranh tiếng Anh cho bé 3 tuổi hoặc mở truyện dạng audio cho bé nghe, vừa chỉ vào hình ảnh vừa giải thích cho bé hiểu. Hãy cho bé nghe và học đều đặn, sau một thời gian bé sẽ dần dần tiếp thu và làm quen với tiếng Anh một cách hiệu quả.

Bố mẹ có thể dễ dàng tạo cho con một môi trường học tiếng Anh tại nhà ngay từ nhỏ bằng cách dùng tiếng Anh thường xuyên giữa các thành viên trong gia đình với nhau và thông qua Internet. Sử dụng truyện cũng như nhạc luôn là phương thức tiếp cận tốt nhất với trẻ nhỏ. Dần dần bé sẽ biết bắt chước và học được những cách trả lời, giao tiếp tiếng Anh rành mạch hơn.

2. Cách cho bé 3 tuổi tiếp thu tiếng Anh từ những quyển truyện tiếng Anh thú vị

3. Những quyển truyện tiếng Anh cho bé 3 tuổi được yêu thích nhất

The baby was lying on her back. A blue bird flew in through the window. The blue bird had blue eyes. It sat on the baby’s crib. The bird had a bell around its neck. The bell rang. The baby smiled. The baby reached for the bell. The bird shook its head. The bell fell off the bird’s neck. It fell next to the baby. The baby picked up the bell. The baby rang the bell. Another blue bird flew in through the window. This blue bird also had blue eyes. The baby had brown eyes. The birds looked at the baby. The baby looked at the birds. The baby rang the bell again. Both birds flew away. The baby started to cry. His mama came into the room. The baby smiled. Mama saw the bell. She asked the baby where the bell came from. The baby pointed at the window.

The baby bear followed his mama. Mama bear walked through the woods. She was looking for berries to eat. She found some black berries. She started eating them. The baby started eating them, too. They ate all the berries. Baby bear was full. Mama bear was still hungry. She started walking again. She wanted to find more berries to eat. Baby bear lay down. He was full. He wanted to take a nap. But mama bear came back. She growled at baby bear. He understood mama’s growl. When mama growled, he obeyed. He got up and followed his mama. Someday he would take a nap after a meal. A squirrel ran up a tree with a nut. It dropped the nut and ran back down to the ground. It picked up the nut and looked at baby bear. Then it ran back up the tree. Baby bear did not like nuts. They were too hard to open.

Tom was seven years old, and he was going to school soon. He was a good boy, but he didn’t like to get up early. He slept until nine or ten o’clock in the morning.

His mother didn’t want Tom to be late for school. So she bought him an alarm clock. She said to Tom, “You must get up when you hear the clock ring.” After that, Tom got up when he heard the clock ring at six thirty every morning.

One day, the clock didn’t work. Tom didn’t get up at six thirty. It was time for breakfast and she went to wake him up. Tom said to his mother, “I woke up very early.” “Then why didn’t you get up?” Mother was angry. “You told me that I must get up when I heard the clock ring. So I’m still waiting for the bell.

I got home at six in the evening, “Are you tired, Ted?” my wife asked. “No,” I answered, “but I’m hungry.” “Dinner will be ready in haự an hour.” she said. “Did you catch your train this morning?” she asked again. “No, I didn’t. I ran all the way to the station and got there at four minutes past nine.” “Which train did you catch?” she asked. ‘The nine fifteen.” “What time did you get to the office?” “At ten o’clock.” “At ten o’clock?” my wife shouted, “Wasn’t the boss angry?” “No, he wasn’t at the office.” I said, “He got there at ten thirty. He didn’t catch the train, either.”

A lot of boys and girls in western countries are wearing the same kind of clothes, and many of them have long hair, so it is often difficult to tell whether they are boys or girls.

One day an old man went for a walk in a park. When he was tired, he sat on a chair near the river. A child was standing on the other side of the river. “Oh!” The old man said to the person next to him on the chair, “Do you see that child with long hair? Is it a boy or a girl?”. “A girl,” said the person, “she is my daughter.” “Oh, I am sorry. I didn’t know that you were her mother.” “I am not her mother,” said the person, “I am her father.”

One afternoon, I went to a shop to buy some ink. There was only one young shop assistant in it. He was reading a book. “I want to buy a bottle of ink,” I said. There was no answer. He was still going on reading his book. Then I asked again. He stood up and gave me a bottle of ink. When I was out of the shop, I found the change he gave me was too much. So I went back to the shop. The man pulled a long face when he saw me again.

“Now, what do you want to buy?” he said angrily. “Nothing,” I said, “you gave me too much change just now. I want to give you back the money.” “Ah, ah, thank you,” the man said with a red-face.

Last week I went out to have lunch with my friend, George. George is very fat. He likes good food and eats a lot of it. We sat at a big table in the restaurant. After a big meal we had some cakes and drank a few cups of coffee. “We must go now, George.” I said. “We have been here for more than three hours. It’s four thirty.”

“What do you mean?” I asked George in surprise, “We can’t leave now. It’s nearly time for supper.”

An old lady opens her window and Iooks out of it. The sun shines brightly. There is a young man in the garden in front of her house. The old lady looks at him and says, “He is cutting grass for me!”

She goes out into the garden and says to the young man, “Why are you cutting grass for me, young man?”

The young man says, “Today’s my holiday. You ‘re old and live alone. I want to do something for you.”

“It’s so kind of you, my boy,” says the old lady. “Come into my house and have a cup of tea.”

“OK ” answers the young man, “but I must finish the work first.” When the old lady goes out into the garden an hour later, the young man is not there. The garden looks clean and tidy.

“What a nice young man!” says the old lady.

Billy and Bobby were small boys. They were brothers, and they often fight with each other. Last Saturday their mother said to them, ‘I’m going to cook our lunch now. Go out and play in the garden… and be good.”

“Yes, Mummy,” the two boys answered and they went out. They played for half an hour, and then Billy ran into the kitchen. “Mummy,” he said, “Bobby’s broken a window in Mrs Allen’s house.” Mrs Allen was one of their neighbors.

“He’s a bad boy,” his mother said, “How did he break it?”

“I threw a stone at him,” Billy answered, “and he quickly moved down!

Today is New Year’s Day. In the morning, Kerry, a little mouse and her mother are going to grandmother’s. She is very happy because she is wearing nice clothes. “Good morning, Kerry,” a little rabbit sees them, “you look pretty today.” ‘Thank you.” “But, look at your beautiful tail.” says the rabbit, ”It is touching the ground.” “Oh, my god.” says Kerry and she carries her long tail with hands. Then there comes a dog with a big balloon. “Why do you carry your tail, Kerry?” asks the dog. “Because it touches the ground. It will be dirty.” “Oh, don’t worry. I can help you.” Then the dog ties a big balloon on Keny’s tail. “That’s OK.” says the dog, “Your tail won’t touch the ground again.”

The tree was full of red apples. The farmer was riding his brown horse. He stopped under the tree. He reached out and picked an apple off a branch. He bit into the raw apple. He enjoyed the apple. His horse turned its head to look at him. The farmer picked another apple off the tree. He gave it to the horse. The horse ate the raw apple. The horse enjoyed the apple. The farmer put a dozen apples into a bag. He rode the horse back home. He put the horse in the barn. He walked into his house. The cat rubbed up against his leg. He gave the cat a bowl of warm milk. He sat down on the sofa. He opened a book to read. His wife came home. She cooked the raw apples. She made an apple pie. They ate bread and hot soup for dinner. They enjoyed the bread and soup. They had hot apple pie for dessert. They both enjoyed the apple pie.

He and his brother slept in a bunk bed. He had the bottom bunk. His brother had the top bunk. The top bunk had a guard rail. The rail kept the sleeper safe. His brother didn’t like the rail. He always left it down. One time his brother fell out of the top bunk. He hit the carpet and woke up. He said, “Ouch!” Then he climbed back into the top bunk. When he woke up the next day, his back was sore. Mom took him to see the doctor. The doctor examined him. The doctor said he was okay. He said to keep the guard rail up. His brother said he would do that. That night his brother climbed into the top bunk again. He left the guard rail down. He said the guard rail was like jail. He didn’t want to feel like he was in jail. He fell asleep. Then he fell out of the top bunk again.

It is December. That means it is Christmas time. Christmas time means Santa Claus is coming. Sara and Billy love Christmas. They love Santa Claus. They love the gifts from Santa. Last year they got nice gifts. Sara got a teddy bear and a rubber duck. Billy got a green boat and a rubber duck. The rubber ducks float. When Sara takes a bath, her pink duck floats in the water. When Billy takes a bath, his blue duck floats in the water. One time Billy put a goldfish into the tub. It swam for a while. Then it died. He buried it in the backyard. He was sad. This year Sara and Billy want bicycles. Sara wants a red bike. Billy wants a blue bike. Mama said she would talk to daddy. Sara asked mama, “Why don’t you talk to Santa?” Mama said, “That’s a good idea. When daddy comes home, he and I will talk to Santa.”

January 7 is Benny’s birthday. He will be eight years old. He is in the third grade. He goes to Park Elementary School. An elementary school is for kids. It is only one mile away. He walks to school. It only takes 20 minutes. When it rains, he wears a raincoat. He used to take an umbrella. But he lost the umbrella. His mother gave him another umbrella. He broke that one. His mom said, “You and umbrellas don’t get along.” For his eighth birthday, Benny wants a bicycle. He can ride the bike to school. After school he can ride with his friends. He can ride the bike to the swimming pool. He can ride the bike to the library. His mom and dad took him to the bike store. They asked him to look at the bikes. He looked at all the bikes. He chose a red bike. He showed his parents. Dad said it cost too much. He told Benny to choose another bike. Benny chose a blue bike. Dad said the blue bike was the right price.

Mama was in the garden. “What are you doing?” Johnny asked. She said she was planting roses. Roses are flowers. They are very pretty. They are usually red. Roses have thorns. His mama said, “Thorns will stick you. Be careful around thorns.” Johnny went to the front yard. His dog Rex was waiting for him. Johnny picked up a stick and threw it. Rex chased the stick. He brought the stick back. Johnny ran around the house. Rex chased him. Johnny ran through the garden. Rex ran through the garden. Mom yelled at Johnny and Rex. She told them to play somewhere else. She told them to stay out of the garden. Johnny apologized to his mom. He went to the garage and got his bike. He went for a bike ride. Rex ran next to the bike.

The mailman put the mail in the mailbox. Dad went outside. He said hello to the mailman. The mailman said hello. Dad opened the mailbox and took out a magazine and two letters. One letter was from his sister. The other letter was from his brother. The magazine was for his wife. It was a garden magazine. His wife liked to work in the garden. She grew flowers and vegetables in the garden. Dad went back into the house. He opened both letters. His sister invited him to a birthday party. His brother invited him to a wedding. Dad enjoyed reading the letters. He enjoyed getting the invitations. He picked up the phone. He left a message for his sister. He would come to the birthday party. He also called his brother. He said he would come to the wedding.

The two brothers loved each other. But sometimes they argued with each other. Sometimes they yelled at each other. Sometimes they pushed each other. Sometimes they hit each other. Sometimes they got into a fight with each other. Bobby was the older brother. Billy was the younger brother. Bobby was older than Billy. Billy was younger than Bobby. Bobby climbed into a tree. His kite was in the tree. He could not reach his kite. He fell out of the tree. Billy laughed. He laughed when he saw Bobby fall to the ground. Bobby was not hurt. But he was angry. “Why are you laughing?” he asked Billy. “That was funny!” Billy said. Bobby said it wasn’t funny. Billy said it was funny. Bobby pushed Billy. Billy pushed Bobby. Bobby punched Billy in the stomach. Billy punched Bobby in the stomach. They put their arms around each other. They wrestled on the ground. They rolled around and around. Their mom came outside. “What are you two doing?” she asked. She separated them. She said, “You shouldn’t hit each other. That’s not nice. Wait till your father gets home.” She sent them to their rooms.

The children were hungry. They looked out the window. Where was their mother? She walked into the house. The children ran over to her. “Mama, we’re so hungry,” they both said. She said lunch was coming. She walked into the kitchen. She opened a can of chicken soup. She poured the soup into a pot. She added water. She put the pot on the stove. She made two peanut butter and jelly sandwiches. She sliced an apple. The soup was hot. She poured it into two bowls. She put the sandwiches on two plates. She put apple slices on each plate. She put the bowls and plates on the table. The children ran to the table. “Thank you, mommy!” they said. Then they started eating. The cat and the dog watched them eat.

I am an adult. I’m not a kid. I’m a grown-up. I need some money. I have no food. I am hungry. I am not thirsty, because water is everywhere. But water has no taste. I want to drink a soda. I want to drink milk. I want to drink coffee. I want to work. Nobody will hire me. Nobody is hiring anybody. Companies are firing people. Companies are laying off people. Everyone is looking for a job. I cannot pay my rent. I will have to live in my car. I don’t want to live in my car. My car has no bed. Everyone should live in a house or an apartment. Many people don’t have a car. They live on the street. A street has no bed. Nobody should live on the street. I don’t know what to do. I don’t know where to go. Maybe I will go to church. Maybe I will find help there.

She is young. Her shoes are old. She wears them to work. She goes to work five days a week. She loves her work. She is a waitress. She works at a restaurant. The restaurant is near her home. She walks to the restaurant. She stands up all day long. She is young and strong. But her shoes are not. They are old. She saw an ad in the paper. All shoes were on sale at the shoe store. She walked into the store. She looked around. She saw some black shoes. They looked good. She tried them on. They were very comfortable. They felt good. They were only $25. She paid cash. She wore them home. She felt good. She was ready for work the next day.

I am lonely. I am always by myself. I meet people every day. I smile at them. I say hello. I am nice to them. I want to have a friend. But I have no friends. What is wrong with me? I am polite. I am friendly. I am nice. I am kind. Why don’t people like me? All I want is one friend. Everyone has one friend. I always see people with their friends. They laugh with each other. They have fun with each other. They do things with each other. What about me? I am by myself. I watch TV by myself. I go to movies by myself. I go to restaurants by myself. I go to the park by myself. I told my mother that I am lonely. She said it is my fault. “Why?” I asked. She said, “Because you never ask anyone to be with you.” My mom is right. I never ask people to be with me. I am afraid they will say no.

Grimm Jacob và Wilhelm là 2 anh em người Đức và đồng thời là tác giả của quyển truyện “Truyện cố nhà Grimm”. Quyển truyện có hơn 200 truyện cổ tích chọn lọc, trong đó có những cái tên kinh điển như: Cô bé lọ lem, Nàng bạch tuyết và bảy chú lùn, cô bé quàng khăn đỏ, Công chúa ngủ trong rừng, Bảy con quạ, Ông lão đánh cá và bà vợ, Con ngỗng vàng, Hansel và Gretel….

Tác giả người Anh có tên Charles Lutwidge Dodgson đã viết quyển truyện “Alice in Wonderland” kể về cuộc phiêu lưu của cô bé Alice chui qua một cái hang và lạc vào xứ sở thần tiên chứa đầy những điều kỳ lạ và lý thú.

Cập nhật thông tin chi tiết về Ai Có Bí Quyết Nào Cho Bé 3 Tuổi Tập Trung Và Nhớ Lâu Không? trên website Theolympiashools.edu.vn. Hy vọng nội dung bài viết sẽ đáp ứng được nhu cầu của bạn, chúng tôi sẽ thường xuyên cập nhật mới nội dung để bạn nhận được thông tin nhanh chóng và chính xác nhất. Chúc bạn một ngày tốt lành!